Start seniorencursus op donderdag 11 november

Omdat schermen een sport is waarbij mensen zich vaak moeilijk iets voor kunnen stellen, biedt A.E.W. geïnteresseerden de mogelijkheid proeflessen te volgen. Het is niet mogelijk één enkele proefles te volgen, omdat uit ervaring blijkt dat dit geen goede indruk geeft wat schermen inhoudt.

Senioren vanaf 18 jaar
Uit ervaring blijkt dat senioren het over het algemeen prettiger vinden meer tijd te krijgen de basisvaardigheden van het schermen onder de knie te krijgen. Daarom bieden wij hen de mogelijkheid 2 maanden of 10 weken proeflessen te volgen. De kosten hiervan zijn € 55 Dit is inclusief gebruik materiaal en een sportverzekering via de schermbond. Deze proeflessen beginnen op de eerste donderdag van september, november, februari en april. Inschrijven kan ook via de sportpas van de gemeente Leiden www.sportkennismakingleiden.nl

(Oud)schermers
Zij die al ervaring met schermen hebben, kunnen er voor kiezen een maand of 5 weken proeflessen te volgen. Dit om sfeer te proeven en te kijken of de vereniging bij hen past. Zij kunnen op ieder gewenst moment starten. De kosten zijn € 35. Dit is inclusief een sportverzekering en eventueel gebruik van materiaal.

NB: Studenten HBO/WO krijgen 50% korting op de proeflessen. Niet op de sportverzekering van € 5.

Voor vragen of inschrijfformulier mail naar: secretaris@aewschermen.nl