______________________________________________________________________________

 

Over A.E.W.

De Leidse schermvereniging A.E.W. is op 1 juli 1924 opgericht en is daarmee een van de oudste sportverenigingen van Leiden. Het doel van de vereniging is de bevordering van de schermsport in de regio. Daarvoor bieden we onze leden de mogelijkheid tot het volgen voor trainingen voor wedstrijdschermen en het beoefenen van de sport in onderlinge partijen. lees meer over A.E.W.»

Over Schermen 

Schermen is een sport met een lange historie. Het is een sport waarin techniek, snelheid en tactiek bepalend zijn. Dat laatste maakt dat de schermsport vrij lang op topniveau beoefend kan worden: er zijn WK's voor leeftijdscategorieën t/m 70+. Daarmee is schermen echt de sport voor jong en oud. Er kan worden geschermd op 3 verschillende wapens: floret, degen en sabel. Het schermen hiermee verschilt niet alleen in het wapen zelf, maar ook in de regels. lees meer over schermen»    

___________________________________________________________________________________________________________

DOE MET ONS MEE!

Lid worden en opzeggen
Bent u geïnteresserd om bij ons te komen schermen? Het lidmaatschap van onze vereniging biedt u de mogelijkheid om op 2 verschillende avonden deze mooie sport te beoefenen. lees meer over lidmaatschap en opzeggen»

Trainingstijden en locatie
De trainingen vinden plaats in de sportzaal van de Leo Kannerschool, aan de Hazenboslaan 101 in Oegstgeest. Trainingen zijn op maandag- en donderdagavond. lees meer over trainingstijden en locatie»