Degenkampioenschap Jeugd 2020

De verruiming van de Corona-regels heeft schermvereniging A.E.W. de gelegenheid gegeven om voor het eerst in 4 maanden weer een clubtoernooi te organiseren. De leden van de vereniging schermden tegen elkaar in drie categorieën; jongste jeugd, oudere jeugd en senioren. Vier winnaars in elke categorie ontvingen een mooie medaille. Naar deze wedstrijd was lang uitgekeken en werd daardoor als heel speciaal ervaren. Wedstrijden tegen leden van andere verenigingen zijn op dit moment nog niet mogelijk, maar staan voor later dit jaar al wel gepland. 
 
De Kampioenen jongste jeugd meisjes: Nuria Koeslag
                                                        jongens: Nick Habraken
                                oudste jeugd meisjes: Emma Enderman
                                                        jongens: Sam Bakker
 
 
Met schermen kan op elke leeftijd gestart worden.
A.E.W. traint twee maal per week in de sportzaal van de Leo Kannerschool in Oegstgeest. Wie deze sport eens wil proberen, kan deze zomer gratis deelnemen aan een proefles.
 
 
 
 
 
De lessen worden gegeven van 20 juli tot en met 24 augustus op maandagavond van (naar keuze) 19.00 – 20.00 uur of 20.00 – 21.00 uur. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar secretaris@aew.nl. 
 
Tijdens de Nationale Sportweek van 18-25 september zal A.E.W. schermdemonstraties in Leiden verzorgen. Belangstellenden zijn van harte welkom om de schermsport op diverse locaties in de stad te komen bekijken.
Deelnemende sportverenigingen, locaties en tijden worden later bekend gemaakt.